Självförtroende
Publicerat den

   Vet ni vad jag tycker om människan? Hela den mänskliga rasen är så otroligt självkritisk till sitt utseende och på så sätt kan man inte se det fina i livet och våga leva. Jag verkligen hatar se människor som blir nertryckta över hur de klär sig, hur de ser ut och hur de beter sig. Varför ska man behöva tycka att man inte hör in i samhället? Varför finns det människor som måste trycka ner andra för att själva må bra, för att själva känna att de räcker till? Varför ska man behöva oroa sig över vad andra tycker? Jag blir så himla less hur man kan bete sig mot andra. Fyfan...
   Jag har själv varit väldigt orolig över vad andra tycker om mig, mestadels för att jag inte har haft så många kompisar att stödja mig mot. Jag är fortfarande lite orolig över vad andra tycker om mig men jag ser framåt istället. Jag har åstakommit så sjukt mycket under mitt liv. Jag har varit den där tjejer som var med killar istället för tjejer. Jag har varit den där tjejen som inte blivit accepterad bara för jag var med killar. Jag menar, varför skulle jag inte få vara med de jag ville vara med utan att bli utstirrad?
   Istället för att blicka bakåt och istället för att känna sig dålig så måste försöka ändra sin inställning. Jag vet flera som inte gillar sig själva och har försökt att hjälpa dem så gott jag kan, men den sista biten för att må bra kan ingen hjälpa en med. Det är bara en själv som kan det.
   I skolan skrev jag en krönika om Miley Cyrus och vad människor tycker om henne. Jag har fått flera kommentarer att den varit jättebra. Men vet ni varför den blev bra? För jag trodde på den. Jag skrev exakt vad jag tyckte och tänkte. Jag brydde mig inte vad läraren eller nån annan skulle tycka. Det här kanske inte riktigt hör till, men jag tyckte jag behövde skriva det ändå. Kommentarerna jag fick om den där krönikan gjorde mig en aning självsäkrare. Små saker som en skrivuppgift kan göra dig starkare. Du måste bara bestämma dig för att våga förändra sig, för att våga vara som du själv är! Ingen förutom du kan stoppa dig till att bli den du själv vill vara. Stå upp för dig själv, gör vad som gör dig glad! Skit i vad alla säger. Bara du lever ditt eget liv.
 
Ta en titt på den här videon och inse att alla är lika vackra.
 
 
 



MADDISENJ.SE

Bra inlägg!

Svar: Tack! (:
Sofie



URL: http://maddisenj.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?