Chibi Sasha
Publicerat den

Hej igen! Snacka om att jag varit dålig på att blogga på sistone... Förlåt så mycket! Hade planerat att skriva igår (alla hjärtans dag) men blev inte av. Istället satt jag och ritade och såg sedan på Fångarna på fortet med familjen. Hejdade på de gröna, och vad händer? Jo, dom vinner! HAH, jag är grym på att gissa rätt!
Anyway så tänkte jag att IDAG så måste jag skriva åtminstone ett inlägg, så här kommer det (dock inte långt, tyvärr). Ritade nyss klart den här lilla sötnosen; Sasha från en anime. Blev tyvärr lite sämre än jag först gjorde. Först skulle hon egentligen stå och sen blev alla linjer fel, använde en markeringspenna till det så inte att ta bort... Men men, mitt fel helt enkelt. Jag ska alltid göra småändringar när jag markerar.
Föresten, var det någon som såg på tjejernas stafett i längdskidor i morse? Alltså jag blev så sjukt chockad! När Kalla drog iväg för sista varvet var hon efter med cirka 23 sekunder, men som den lilla maskin hon är kom hon ikapp Finland och Tyskland och bara drog förbi i slutet! Sverige, från en svår tredjeplats till första guldet! Hon är ju så otroligt grym den där kvinnan! Det roliga är att både hon och Madelene bor i närheten av mig vi jag har båda deras autografer. Herregud... Tänk vad otroliga skidåkare vi har här i Sverige! Ursäkta för mitt urtråkiga skrivande, men jag är så stolt! Skidåkning är nog de Sverige kan bäst. Blir fortfarande mållös när jag tänker på hennes målgång.... Herregud!

Hur som helst så tänkte jag återgå till mitt ritande. Fick en uppgift av en lärare att rita bilder till biblioteket som andra sedan kan färglägga. Glad tjej här! Har redan ritat två, så får se vad som ritas senare! Ha en fortsatt trevlig lördag nu!

Holly12

Jätte fintURL:


Moa

Åh, vad söt teckning! ^^URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?