Dålig uppdatering
Publicerat den

Förlåt för den väldigt dåliga uppdateringen den senaste tiden! Jag glömde bort bloggen helt och hållet under de här dagarna. Min jul var i alla fall superbra! Fick allting jag har önskat mig och även lite till. Mest nöjd med mitt One Direction paket som innehöll deras parfym och dusch gel. Just love the smell!
Fick bland annat också ett skissblock och färger till, supermysiga inneskor, pengar/presentkort, spel och böcker. (yes, I'm kinda a nerd) Lägger dock inte ut bilder eftersom... ja, jag är lite för lat för det.
Julen var även annorlunda från andra gånger. Det här året hittade jag på några lekar vi kunde leka så det inte blir en sån där tråkig tystnad hela tiden. Hela familjen var med och tyckte det var roligt (i alla fall sa dom de, haha)! Super happy how it turned out!
De två röda dagarna efter julen var så slappa som dom kan bli! Jag tror jag gick ut en enda gång och det var för att hämta posten, haha! Fredag var jag faktiskt ute och rörde på mig, lite. Jag hjälpte till hemma och gick ut med hunden. Men annars var det bara tv tittande, hahah!
Men igår var jag faktiskt med en kompis på eftermiddagen. Vi gjorde middag och efterrätt till oss. Så gott det var! Själva middagen har vi gjort nån älgstek (tror jag) med klyftpotatis, sås och sallad. Efterrätten blev inte alls som vi hade tänkt oss! På bilden såg det mycket godare ut än vad vår blev och gud så skrattade åt de! Men god var den i alla fall, lite för mycket bär bara.
Efter middagen åt vi lite godis och såg på en jättebra film (Cool Runnings) och början på nån annan som jag inte kommer ihåg vad den hette. Efter det fick jag skjuts hem av hennes mamma och ja, sen sov jag. Och här sitter jag, ännu en dag med ingenting gjort och skriver det här inlägget!
Vi har lite krux med bilen, så om den funkar imorgon så kommer vi sticka iväg till Birsta för att köpa ett nytt Xbox 360 till familjen (rättelse; mig, min lillebror och storebror). Vårt gick sönder för nån månad sen. Skulle helst vilja ha ett eget, men dom är ju så himla dyra! Om man inte vill ha en 4GB, då kostar den bara 900. Ganska mycket ändå, men inte mer än 250GB som vi ska köpa!
Jaja. Nu har ni fått en liten uppdatering! Ska upp och se på Eragon nu, aldrig avslutat den filmen så glömmer alltid bort vad som händer, haha!
 
Have a good night! 
 
Bild på parfymen och dusch gelen.
 
Our moment
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?