Mysig dag
Publicerat den

Glömde att skriva igår kväll, förlåt då mycket! Hade tänkt slänga ut ett kort inlägg men såg på Thor på tvn så det blev bortglömt... Sorrey.
 
Idag har jag inte gjort något speciellt. Tränade imorse med en klubbkompis i gymmet och kan säga att jag nog har slappat alldeles för mycket under lovet, det kändes väldigt brutalt även fast vi inte gjorde några superjobbiga övningar! Efter träningen gjorde jag varm choklad och åt en pirog. La egentligen ut ett inlägg då men den verkar inte ha kommit upp... Efter det låg jag bokstavligen bara på golvet i köket (på värmeslingorna) och kollade på olika vines och videos på YouTube. Jag hade det allmänt mysigt helt enkelt!
Nu sitter jag och skriver men funderar om jag ska rita istället. Jag kan sitta i flera timmar när jag väl kommer in i en ritning, då måste jag ha den perfekt! Även fast det ofta inte blir så, haha. Har också funderat om jag ska lägga ut nån bild här på bloggen på mina målningar, även de dåliga, men vet inte riktigt...
 

Anyway, förlåt för att jag inte lägger ut mycket bilder på varken mig eller andra saker but that's because I really, really suck at taking pictures. Har önskat mig en systemkamera i födelsedagspresent så får se om jag får en då. Om jag får en lovar jag att bilder kommer läggas upp! Men om jag inte får en kommer jag i vilket fall samla till en så ja, nån gång kommer den här bloggen igång på riktigt!
Lovar att jag ska skriva en gång till lite senare ikväll!
 
Jag ganska ofta att mina meningar inte ibland blir lite orimliga, men det är därför att jag ibland kan skriva på en skrivspråk som jag förstår, men som andra får svårare att förstå på grund av det. Och ja, här en av de meningarna, hah...
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?